ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ FITNESS
Έναρξη Απρίλιος 2019

Το The Limassol College καλωσορίζει το διεθνή φορέα εκπαίδευσης προπονητών Base Training. 
 

Μια μεγάλη συνεργασία ξεκίνησε από τον Απρίλη του 2019  σε επίπεδο εκπαίδευσης, πιστοποίησης, εξειδίκευσης, διαρκούς εκπαίδευσης, βοήθειας στην εύρεση εργασίας και οργάνωσης αθλητικών eventκαι σεμιναρίων. 

 

Εάν επιθυμείτε να ενισχύσετε το  επαγγελματικό  σας βιογραφικό και την ανταγωνιστικότητα στην απαιτητική σύγχρονη αγορά, είτε είστε φοιτητές ή απόφοιτοι του TLC είτε όχι, είμαστε δίπλα σας.

Λίγα λόγια για τον συνεργάτη μας:

 Η «BASE TRAINING» είναι αναγνωρισμένο Κέντρο δια Βίου Μάθησης και πιστοποιημένος φορέας εκπαίδευσης,  τόσο από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Fitness, όσο και από τον πασίγνωστό Παγκόσμιο φορέα εκπαίδευσης (EHFA/Europe Active, American College of Sports Medicine).

 Η παρουσία της στην μεγαλόνησο ξεκίνησε το 2015 και έχει ήδη επιτυχημένη πορεία, καθώς πάνω από 70 άτομα συμμετείχαν και εκπαιδεύτηκαν στους εκπαιδευτικούς της κύκλους. Αρκετοί από αυτούς δημιούργησαν τους προσωπικούς τους επαγγελματικούς χώρους, ενώ το 100% αυτών απορρίφθηκε από την αγορά σε Κύπρο και Ελλάδα.

Από το 2019 έρχεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο και να ενταχθεί στους κύκλους σεμιναρίων του «THE LIMASSOL COLLEGE».

Το Κολλέγιο της Λεμεσού, γνωστό για τις σπουδές στην «Αισθητική και Κοσμητολογία» BSC και «Διαιτολόγια και Διατροφή» BSC  και την ισχυρή πλέον εκπαιδευτική του παρουσία στη Δημοσιογραφία, εντάσσει κύκλους πιστοποίησης στον κλάδο της προπονητικής και πιο συγκεκριμένα:

 

  • Fitness

  • Sports Performance

  • Exercise & Medicine

  • Functional Training

  • Pilates & Sports Nutrition.

 

Πιο αναλυτικά, στον τομέα του Fitness, οι σπουδαστές θα πιστοποιούνται στις ειδικότητες:

 

  1. GYM INSTRUCTOR

  2. PERSONAL TRAINER

 

Ο κύκλος σπουδών του αρχικού εκπαιδευτικού προγράμματος θα είναι 3 μήνες και περιλαμβάνει πλήρες πρόγραμμα θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων.

Μαζί με τις 2 πιστοποιήσεις στο Fitness, οι απόφοιτοι θα πάρουν επιπλέον και την πιστοποίηση του FUNCTIONAL TRAINER.

Μετά από την πρώτη βαθμίδα πιστοποίησης, θα μπορούν να συνεχίσουν στις διάσημες ειδικότητες μας και να εμβαθύνουν στην γνώση πάνω στην άσκηση για υγεία και την άσκηση για επιδόσεις.

Αναλυτικά όλα τα μαθήματα των 2 επιπέδων αλλά και όλες οι ειδικότητες στο ανάλογο κουμπί του website: WWW.BASETRAINING.ORG

 

Στο άμεσο μέλλον το «THE LIMASSOL COLLEGE» και η «BASE TRAINING» προγραμματίζουν να δώσουν στους φοιτητές τους τη δυνατότητα κρατικής πιστοποίησης σε επίπεδο ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ αναγνωρισμένο εγχώρια και Πανευρωπαϊκά.

 

Το Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό «e-reps Level 4» θα δίνεται σε όλους όσους επιτυχώς ολοκληρώσουν το αρχικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα και σε όλους τους παλιούς φοιτητές της Base Training Cyprus να ανανεώσουν τα Certifications τους. Με το συγκεκριμένο πιστοποιητικό μπορεί κάποιος να εργασθεί σύμφωνα με επίσημη Ευρωπαϊκή οδηγία σε γυμναστήρια και χώρους άσκησης.

 

Σας περιμένουμε να ξεπεράσουμε τα εγχώρια δεδομένα και να στήσουμε ένα μέλλον σε δυνατή βάση με δυνατότητες διαρκούς εξέλιξης.
 

Μάθετε περισσότερα στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 25381095 και κατεβάστε τον ΟΔΗΓΟ ΣΠΟΥΔΩΝ μας από  εδώ:

Επικοινωνία
Κοινωνικά Δίκτυα TLC
  • Facebook Page
  • Instagram
  • YouTube Channel
Πασικράτους  2-4 
Τηλ: 25 381095 / Φαξ: 25 383360
email: info@tlc.ac.cy 

  © 2015 The Limassol College